skip to Main Content

Als vrachtwagenchauffeur zit je veel op de weg en ben je als geen ander bekend met de gevaren op en naast de weg. Bescherm jezelf en anderen dus goed. In deze rubriek lees je alles over vrachtwagenveiligheid.

Innovatie op veiligheidsgebied

Gezichtsanalyse met slimme camera’s die slaperigheid of vermoeidheid opmerken, adaptief groot licht dat automatisch lager schakelt bij tegenliggers en andere slimme innovaties die de chauffeur en zijn medeweggebruikers veilig houden.

Werkkleding en PBM’s

Je zit veel in de cabine en moet er onder alle weersomstandigheden uit op de meest uiteenlopende plekken. Dat vraagt om comfortabele werk- en veiligheidskleding. Ontdek wat er allemaal te koop is. Ook PBM’s (persoonlijke beschermingsmiddelen) komen hier aan bod.

Veiligheidstrainingen

Naast de juiste uitrusting speelt bij veiligheid ook het juiste gedrag een belangrijke rol. Wij voorzien je van waardevolle tips, inzichten en bespreken welke veiligheidstrainingen een must zijn. Per slot van rekening heb je met een grote vrachtwagen ook een grote verantwoordelijkheid naar je medeweggebruikers toe.

Blogs over veiligheid
Veiligheidssneakers Must-have Voor Vrachtwagenchauffeur

Veiligheidssneakers must-have voor vrachtwagenchauffeur

Als vrachtwagenchauffeur bezorg je regelmatig op locaties waar er specifieke veiligheidsvoorschriften gelden. Veiligheidsschoenen zijn in dat geval vaak verplicht. Alleen, die zitten lang niet zo…

Meer lezen
Back To Top